Un barbat de 35 de ani, angajat al unei firme de constructii in Timisoara, a ajuns ieri in stare foarte grava la spital, dupa ce a sarit de pe mansarda unui bloc cu patru etaje. Incidentul a avut loc dupa ce Lucian Neaga s-a imbatat bine cu doi cole
Un barbat de 35 de ani, angajat al unei firme de constructii in Timisoara, a ajuns ieri in stare foarte grava la spital, dupa ce a sarit de pe mansarda unui bloc cu patru etaje. Incidentul a avut loc dupa ce Lucian Neaga s-a imbatat bine cu doi colegi si a fost provocat de unul dintre ei sa se arunce in gol. Convins de valoarea pariului, constand in cateva beri, Lucian s-a suit pe bloc, dar a alunecat si a cazut peste o masina. Victima a ajuns in coma de gradul trei la spital, avand sanse mici de supravietuire. Lucian Neaga si prietenii sai, Ilie si Teodor, toti originari din Bihor, lucreaza de sapte ani in constructii, fiind specializati chiar in mansardarea blocului. Cei trei locuiau impreuna cu chirie in Timisoara.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.