COMEMORARE Holocaust. Ministerul Culturii si Cultelor, in colaborare cu Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania "Elie Wiesel" au organizat un matineu muzical la Teatrul Odeon din Bucuresti, cu prilejul comemorarii Zilei Internationale a Holocaustului. (D.C.)

14:48 - VREME REA
INZAPEZITI. 60 de turisti au ramas blocati la un hotel de pe platoul Bucegi din cauza viscolului si a zapezii.
EXTRADARE. MIRA a anuntat ca trei infractori romani vor fi extradati astazi din Spania, Italia si Germania.

14:53 - PARIU
TIMISOARA. Un barbat aflat in vizita la Timisoara a ajuns la Spitalul Judetean in coma de gradul trei dupa ce, in urma unui pariu pus cu prietenii la betie, a alunecat de pe acoperisul unui bloc si a cazut pe o masina. Politia cerceteaza in continuare imprejurarile care au dus la producerea accidentului.
URMARIT. Un barbat de 35 de ani, urmarit international de aproape doi ani, a fost prins de politisti pe raza comunei Horodnic de Sus, din judetul Suceava. Barbatul era dat in urmarire printr-o dispozitie a Biroului National Interpol pentru executarea unei pedepse de doi ani de inchisoare pentru ultraj.

Citeste si:

COZI MAI MICI - Se deschid zece sectii de politie!
Vesti bune pentru bucurestenii care se trezesc cu masinile lovite. Zece noi sectii de politie vor fi deschise astazi, urmand sa le elibereze soferilor autorizatiile de reparatie. In acest fel, ei nu mai trec pe la Accidente Usoare, ceea ce inseamna cozi mai mici decat pana acum. O mare parte din activitatea birourilor de accidente usoare din Bucuresti va fi preluata de sectiile nou-infiintate.

HOTARARE - Casa Presei a fost impartita
Casa Presei si terenurile aferente vor fi impartite intre RAAPPS si Compania Nationala a Imprimeriilor Coresi SA. Potrivit unei hotarari de guvern publicata in monitorul Oficial de vineri, din terenul cu o suprafata de 125.241 de mp, peste 73.000 de mp vor reveni RAAPPS in timp ce restul suprafetei va reveni imprimeriei Coresi. Si suprafetele construite ale cladirii vor fi impartite, RAAPPS intrand in posesia a 74.700 mp din suprafata utila construita in timp ce Coresi va detine 74.571 mp din suprafata.