Politistii italieni cred ca ucigasul bårladencei Ramona Nicoara si a lui Valerica Dascalu, din judetul Neamt, ar putea fi un personaj din lumea prostitutiei sau doar un admirator refuzat de tånara. Corpul neinsufletit al Ramonei Nicoara
Politistii italieni cred ca ucigasul bårladencei Ramona Nicoara si a lui Valerica Dascalu, din judetul Neamt, ar putea fi un personaj din lumea prostitutiei sau doar un admirator refuzat de tånara. Corpul neinsufletit al Ramonei Nicoara este depus la morga din Torino, iar astazi va avea loc autopsia. Ramona va fi inmormantata la Barlad, in Cimitirul 'Trei Ierarhi>>, bunicii sai pregatind deja camera mortuara, unde trupul fetei va fi depus pana la funeralii. Valerica Dascalu va fi inmormantat, insa, la Torino, intrucåt, cu exceptia bunicilor care locuiesc in Roman, intreaga sa familie traieste in Italia.

Cezara Mironica
Politistii italieni incearca sa-l gaseasca pe asasinul celor doi romani impuscati joi noapte, la Torino, pornind de la ultimele cuvinte pe care le-a spus Ramona Nicoara inainte de a muri, cand ar fi dezvaluit medicilor numele asasinului: “Omul acela ma hartuia de mai multe zile”, a spus tanara. Anchetatorii refac trecutul, in Italia, al celor doi romani, care la prima vedere pare imaculat - nici o pl angere, nici un delict inregistrat pe numele lor. Au aparut noi elemente in ancheta, dupa cum relateaza ziarul 'Torino Cronica>>. In urma cu cativa ani, pe cand lucra ca vanzatoare intr-un magazin de mobila, fata l-a cunoscut pe Enzo M., proprietarul unei companii de transport. Italianul s-a indragostit de ea si au urmat luni de calatorii, cadouri luxoase - precum BMW-ul seria 3 de care fata era foarte mandra, potrivit jurnalistilor de la un alt ziar italian, “La Repubblica“. Enzo M. a fost interogat vineri de anchetatori. Italianul le-a spus acestora ca nu are nici o idee despre cine ar putea fi asasinul si le-a dat si alibiul sau - la ora producerii crimei era acasa, impreuna cu sotia si copiii. El a recunoscut ca se mai vedea cu fata, dar ca aceasta voia sa termine idila lor clandestina de cand il cunoscuse pe Valerica Dascalu, romanul care a fost impuscat odata cu Ramona. Anchetatorii l-au audiat si pe un fost gardian public, care se pare ca s-a certat cu Ramona in urma cu cateva zile, insa si acesta are un alibi, iar arma sa e alta decat cea cu care au fost impuscati cei doi romani. Jurnalistii italieni de la 'Torino Cronica>> sustin ca anchetatorii au gasit in telefonul mobil al fetei numere de telefon care apartineau unor traficanti de droguri si ca Ramona era cunoscuta printre cei care frecventau localurile de noapte din Torino. Despre Valerica Dascalu, iubitul oficial al fetei, prietenii din Italia spun ca era un baiat bun. Romanul avea propria firma de constructii, iar relatia lui cu Ramona dura de cateva luni.

Ramona Nicoara va fi inmormåntata la Bårlad


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.