Provocare. Doua americance sunt convinse ca trecutul lor le ajuta sa fie mai convingatoare cand propovaduiesc religia Annie Lober si Heather Veitch sunt doua prostituate de lux care au renuntat la cei 500 de dolari pe care-i castigau pe seara pentru
Provocare. Doua americance sunt convinse ca trecutul lor le ajuta sa fie mai convingatoare cand propovaduiesc religia Annie Lober si Heather Veitch sunt doua prostituate de lux care au renuntat la cei 500 de dolari pe care-i castigau pe seara pentru a le arata si altora drumul cel bun, predicand despre Iisus. Fara a renunta la aspectul lor provocator, fetele sunt convinse ca doar cineva ca ele, care stiu ce inseamna pierzania, s-ar putea face inteles de pacatosii din Las Vegas. "Tarfele lui Iisus" cum se autointituleaza cele doua, cred ca exista un Dumnezeu pentru toata lumea: "peste", cartofor, tarfe, hoti, criminali sau staruri porno. "Noi nu judecam pe nimeni si credem ca fosta noastra ocupatie e un avantaj, pentru ca lumea isi poate da seama ca religia a avut intr-adevar efect asupra noastra. Doar asa accepta si ei sa-si schimbe viata, sa fie mai cu frica de Dumnezeu", explica Annie. "Ne place ceea ce facem si mergem in cele mai rau-famate locuri din Las Vegas, pentru ca acolo avem, de altfel, si cel mai mare succes. Ii convingem pe oameni sa renunte la calea pierzaniei si sa aiba incredere in Iisus", a spus Heather.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.