Dinamo l-a lasat pe Stefan Radu sa plece la Lazio, semn ca actionarii nu se mai gåndesc la participarea in Liga Campionilor. Actionarii vor sa isi recupereze investitia vånzånd cei mai buni jucatori. Claudiu Niculescu ar putea plec
Dinamo l-a lasat pe Stefan Radu sa plece la Lazio, semn ca actionarii nu se mai gåndesc la participarea in Liga Campionilor. Actionarii vor sa isi recupereze investitia vånzånd cei mai buni jucatori. Claudiu Niculescu ar putea pleca in zilele urmatoare, iar Lobont din vara.

Stefan Radu a parasit cantonamentul lui Dinamo din Cipru si a mers, impreuna cu impresarii sai, la Roma. Dupa cateva ore de negocieri, fundasul central in varsta de 21 de ani s-a inteles cu Lazio, club care s-a aratat gata sa plateasca cinci milioane de euro pentru el. Transferul a fost anuntat de mai multe site-uri si publicatii si se poate perfecta in zilele urmatoare. „Nimeni nu e de neinlocuit. Se trateaza un transfer care poate fi cel mai mare din fotbalul romanesc. Va sosi in schimb un jucator de valoare, un strain”, a declarat Cornel Dinu, administratorul delegat al clubului din Soseaua Stefan cel Mare. Luand in considerare faptul ca Stefan Radu era unul dintre cei mai buni jucatori ai campioanei, se poate spune ca Borcea si ceilalti conducatori dinamovisti si-au luat gandul de la participarea in Liga Campionilor si incearca acum sa recupereze banii investiti prin metoda clasica a vanzarii fotbalistilor. Vestea plecarii lui Stefan Radu i-a mahnit pe suporteri. „La Dinamo nu se doreste performanta, asta e clar. Pai sunt cinci sau sase actionari cu averi foarte mari si le lucesc ochii pentru cinci milioane de euro? In loc sa cumpere jucatori de cinci milioane, ne vand simbolurile. Rusine, mincinosilor”, a scris „Dannn”, pe site-ul oficial al fanilor ros-albi.

Conducatorii lui Dinamo ar vrea sa se desparta si de Claudiu Niculescu, un atacant fara motivatie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.