Neconfirmata inca, sarcina dubla a celui mai sexy cuplu de la Hollywood este intrebarea zilei la capitolul entertainment.Angelina Jolie si Brad Pitt, subiectul principal
de birfa la Critic’s Choice Awards
Foto: Reuters Gata cu ceremonii de premii ratate, greva scenaristilor sau ratingul pe care-l aduce Obama in lipsa lor. Stirea saptaminii trecute, neconfirmata inca, dar preluata de agentiile din toate colturile globului sint cei doi posibili viitori copii ai Angelinei Jolie si Brad Pitt. Ecourile au ajuns pina la stirile de la tv si bloggerii SF-isti. Zvonurile au inceput sa capete glas la Critic’s Choice Awards, potrivit revistei „Star", cind vedeta „mai putin scheletica decit de obicei" a stat doar pe apa minerala. O sursa apropiata cuplului a mai declarat pentru publicatia americana ca actrita a fost „in al noualea cer" la aflarea vestii si a renuntat la o calatorie in Europa in urma ei. Reprezentantii Angelinei au refuzat sa comenteze insa „zvonurile nefondate ale unui tabloid".

Cei doi au anuntat, la inceputul acestui an, ca vor sa mai adopte inca o fetita din Africa si ca vor vizita orfelinatele de pe acest continent, in timpul vacantei de Paste, in dorinta actritei de a avea o „familie multiculturala". Recenta sarcina nu le va da peste cap planurile internationale de marire familiala, potrivit sursei citate de „Star". „Cred ca vor mai urma si alte adoptii", a spus aceasta. La 32 de ani, respectiv 44, Angelina si Brad ar ridica numarul copiilor la sase, toti sub sapte ani. Pina acum, ei au adoptat deja trei copii: doi baieti din Vietnam si Cambodgia, Pax-Thien si Maddox, si o fetita din Etiopia, Zahara. In 2006, Angelina a nascut-o pe Shiloh, primul ei copil cu Brad Pitt.

Stirea gemenilor a fost, intr-un fel, exclusivitatea tuturor. Daca tonul a fost dat de tabloidul „Star", celelalte publicatii si portaluri online au adaugat, fiecare, un bob de noutate: tratamentele de fertilitate si efectele lor, specialistii care i-au analizat greutatea actritei si evolutia ei in ultimele luni, surse noi din anturajul cuplului. Blogurile de birfe din Cetatea Filmului si-au adus contributia traditionala de ironii: „E cineva la Hollywood, in acest moment, cu uterul neocupat?".

La inceputul lui 2006, tabloidele vorbeau tot despre sarcina Angelinei Jolie. Si atunci, unele voci au prevazut in presa ca ar putea fi vorba despre doi copii. Ele citau atunci chiar un „expert britanic in copii", care a analizat forma si greutatea faimoasei burti, ajungind la concluzia ca „acolo" se pregatesc gemeni. Surse anonime din anturaj confirmau, ca si acum, posibilitatea si incintarea viitorilor parinti.

La doi ani diferenta, stirea nu si-a pierdut deloc din farmec. Dovada, capacitatea ei de a se retransmite cu viteza in toate mediile electronice si genurile jurnalistice.