Felicitari. Cosmin Olaroiu are in afara fotbalului si o alta importanta sursa de venit. Antrenorul lui Al Hilal este unul dintre patronii lantului de restaurante "Trattoria Il Calcio", care numara sapte locatii in Bucuresti si doua la Mamaia. Venit
Felicitari. Cosmin Olaroiu are in afara fotbalului si o alta importanta sursa de venit. Antrenorul lui Al Hilal este unul dintre patronii lantului de restaurante "Trattoria Il Calcio", care numara sapte locatii in Bucuresti si doua la Mamaia. Venit pentru cateva zile in Romania, Olaroiu va tine, maine, o sedinta cu toti angajatii sai, pe motiv ca nu i-a vazut nici de Craciun si nici de Revelion. Nu e exclus sa se lase chiar cu prime pentru cei mai sarguinciosi dintre ei. Ieri-dimineata, Olaroiu l-a vizitat pe Gigi Becali la sediul clubului Steaua din aleea Alexandru. Cei doi au baut o cafea si au depanat amintiri. "Sa nu scrieti iarasi ca vin sa dau afara antrenorul", a ras la plecarea de la palat Olaroiu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.