Monica Davidescu, actrita la Teatrul National si vedeta in serialul „Cu un pas inainte“, de la Pro TV, ne-a declarat ca si-ar dori sa intre in pielea unui personaj negativ, dar puternic, care sa fie cheia scenariului unui lungmetraj.&nbs
Monica Davidescu, actrita la Teatrul National si vedeta in serialul „Cu un pas inainte“, de la Pro TV, ne-a declarat ca si-ar dori sa intre in pielea unui personaj negativ, dar puternic, care sa fie cheia scenariului unui lungmetraj. Spune ca viata ei si a lui Aurelian Temisan nu s-a schimbat cu nimic de cånd au devenit sot si sotie, dar ca i-ar placea sa fie impreuna si sub acoperisul aceluiasi trust.

Intrebata care crede ca este rolul ce i-ar veni manusa intr-un lungmetraj, Monica ne-a spus ca ar tenta-o partitura unui personaj negativ, care sa fie punctul-cheie al scenariului. „Nu am primit anul asta nici o propunere de lungmetraj, dar am doi prieteni, studenti, si voi juca in scurtmetrajele lor. Imi doresc, in teatru, un rol din clasicii dramaturgiei nationale sau internationale, iar in film imi doresc sa joc un personaj negativ, dar puternic si foarte stapan pe sine si care sa fie cheia intrigii din scenariu. Asta e ceea ce-mi doresc, ce va fi, vom vedea“. Monica este actrita la Teatrul National, dar de anul trecut joaca si in serialul „Cu un pas inainte“, de la Pro TV. Se imparte intre cele doua locuri de munca prin multa alergatura, dar spune ca oboseala a inceput sa-i placa, pentru ca astfel simte ca da tot ce are mai bun. „Imi gasesc timp pentru ele, cu multa alergatura si cu bunavointa din partea programatorilor de la filmare. Fiecare dintre cele doua reprezinta o parte din munca mea, fiecare imi aduce satisfactii diferite, imi place sa le pot face pe amandoua, imi place chiar si aceasta oboseala care se acumuleaza impartindu-ma intre filmare si teatru, intre repetitii si spectacole, intre pregatiri si filmare. Pana la urma, reusesc sa fiu prezenta si cooperanta la toate. Sunt tot timpul in alerta, prin urmare, simt ca dau tot ce am mai bun de fiecare data. Nu-mi plac vacantele lungi si prelungite“, spune Monica.

Acasa - sot si sotie, la serviciu - in trusturi concurente


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.