Clubul Sportiv Rapid, aflat in subordinea Ministerului Transporturilor a inceput negocierile cu Fotbal Club (FC) Rapid pentru prelungirea perioadei de concesionare a stadionului Giulesti. Consiliul de Conducere al clubului sportiv propune FC Rapid incheierea unui act aditional la contractul de inchiriere a stadionului care sa prevada, pe langa extinderea duratei de concesionare la cel mult 29 de ani, realizarea unor investitii de trei milioane de euro, in urmatorii doi ani, de catre clubul de fotbal controlat de omul de afaceri George Copos, pentru consolidarea cladirii.

Totodata, consiliul are in vedere perceperea unei taxe de 3.000 de euro pe luna pentru inchirierea stadionului si impunerea achitarii de catre FC Rapid a costurilor utilitatilor si serviciilor aferente activitatilor fotbalistice, se arata intr-un comunicat al Ministerului Transporturilor.

Principalul actionar al FC Rapid, George Copos, a declarat in luna decembrie a anului trecut ca, in lipsa unui acord cu Ministerul Transporturilor pentru concesionarea stadionului, gruparea giulesteana va achizitiona un teren de la finantatorul Stelei, Gigi Becali, si va construi o arena intr-o alta locatie.