Claudia Voicu Inghesuiala mare, ieri, la Sala Palatului si, culmea, nu la concertul lui Stefan Banica Jr., ci la spectacolul de balet "Spargatorul de nuci", sustinut de Teatrul "Balsoi" din Moscova. Printre cei care nu au vrut sa rateze evenimentul
Claudia Voicu Inghesuiala mare, ieri, la Sala Palatului si, culmea, nu la concertul lui Stefan Banica Jr., ci la spectacolul de balet "Spargatorul de nuci", sustinut de Teatrul "Balsoi" din Moscova. Printre cei care nu au vrut sa rateze evenimentul au fost si cateva personalitati din politica si sport. O aparitie care a surprins prin opulenta a fost cea a lui Gigi Netoiu, actionarul de la Dacia Mioveni, si a sotiei sale. Doamna Netoiu purta o bijuterie de haina de blana din chinchilla, care a starnit pe buna dreptate invidia asistentei, avand in vedere ca specialistii au estimat-o la o suma exorbitanta: aproximativ 50.000 de euro. Un alt cuplu celebru care a tinut sa vada spectacolul teatrului "Balsoi" a fost cel format din consilierii politici Adriana si Claudiu Saftoiu. Ei au atras atentia nu prin vestimentatie, ci prin tandretea afisata: se tineau de mana, intocmai ca niste adolescenti indragostiti. Familia politicianului Cozmin Gusa a venit in formula completa la "Spargatorul de nuci": presedintele PIN i-a avut alaturi pe sotia sa si pe cei doi copii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.