Testul de infidelitate se face cu ajutorul cearsafurilor sau al chilotilor care contin urme de sperma, saliva sau substante asemanatoare ce pot fi analizate.

Romanii care isi banuiesc partenerii de infidelitate au la dispozitie metode sti
Testul de infidelitate se face cu ajutorul cearsafurilor sau al chilotilor care contin urme de sperma, saliva sau substante asemanatoare ce pot fi analizate.

Romanii care isi banuiesc partenerii de infidelitate au la dispozitie metode stiintifice si eficiente de a dovedi ca jumatatea lor a calcat stramb. Mijloacele folosite pana in prezent, cum ar fi urmarirea presupusului vinovat sau angajarea unui detectiv particular care sa surprinda inselatoria, se dovedesc a fi invechite si depasite. Si asta nu numai pentru ca sunt costisitoare si nesigure, dar si pentru ca demonstratia poate dura saptamani sau luni. In acest context, noile tendinte au aratat ca firmele de testare a ADN-ului pot inlocui cu succes orice procedura de verificare a fidelitatii. Analiza ADN-ului ofera posibilitatea de a afla daca o femeie si-a inselat partenerul sau invers. Testul de infidelitate se poate face cu ajutorul cearsafurilor sau a unor articole de imbracaminte, de preferinta lenjerie, care contin urme de sperma, saliva sau substante asemanatoare ce pot fi analizate. Astfel, in laborator, va putea fi dovedit daca sperma sau saliva apartine persoanei care a solicitat testul sau altei persoane. In ceea ce priveste eficienta, firmele de specialitate garanteaza probabilitati mai mari de 99,99%. Probele pot fi trimise prin posta, iar rezultatele vor fi livrate in plicuri simple, nemarcate, pentru pastrarea confidentialitatii.












Pamflet!!!

Batista folosita lasa 'amprente>>
Statisticile sustin ca un tata din zece creste copilul altui barbat, fara a cunoaste acest lucru. Astazi, orice persoana poate verifica daca micutii pe care ii creste sunt „sange din sangele ei“. Cercetarile au aratat ca rata succesului in stabilirea corecta a ADN-ului depinde de locul din care acesta este extras. In acest sens, potrivit firmelor de specialitate, saliva si sangele sunt sursele cele mai sigure, cu o rata de succes de 99%. Pretul extragerii din aceste substante este de 155 de euro. Pentru descoperirea ADN-ului in sperma, pretul este ceva mai ridicat, 175 de euro, iar rata de succes scade la 90%. In afara fluidelor corporale, obiectele cele mai intime se pot transforma in dovezi de necontestat atunci cand vine vorba de testarea ADN-ului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.