Se remarca o foarte puternica emotivitate care va necesita instincte puternice. Vointa pune astazi fortele sexuale in serviciul actiunii si le dirijeaza spre anularea trecutului si reconstruirea prezentului. Relatiile de familie sunt marcate de o puternica legatura simultana in care energiile sunt puse in comun. Nu dati prea mare amploare misticismului practicat in mod activ! Acceptati cu greu disciplina, deoarece aveti impresia ca viata este o competitie, dar anumite conflicte ale zilei va vor pune serios pe ganduri. Pot aparea manevre tendentioase si pripeala care trebuie controlate la timp. Hotararea, independenta si constiinta valorii isi vor pune amprenta asupra stilului dumneavoastra de munca. Puteti fi fortati sa faceti lucruri care nu va intereseaza deloc. Nu va supraapreciati impartialitatea, nu deveniti certareti sau nemultumiti!

Berbec
Va bucurati de o primire fatisa in societate, iar micile bucurii pot deveni mari bucurii daca le veti exploata la timp. Trebuie sa analizati metodic un proiect inceput cu ceva timp in urma, sa nu mai lasati nimic pe ultima suta de metri. Defectul major al zilei este insa lipsa receptivi tatii. Nu sunteti in garda pentru a detecta dualitatea celor din jur. Astfel, puteti trai o deceptie care se va permanentiza. Nu puteti intelege persoanele care abordeaza viata cu prea multa seriozitate. Va oboseste atitudinea pretioasa si ambitia nejustificata din jurul dumneavoastra.

Taur
Sunteti amatori de placeri rafinate, de literatura, arta si admirati inteligenta si vorbele de duh. Exista posibilitatea sa intalniti astazi o persoana care sa faca dovaad acestor calitati. Nu o ignorati! Ar putea fi reprezentativa pentru viitorul dumneavoastra. Energia, candoarea si elevarea, iata calitati ce va pot conduce spre victorie. Simtiti senzatii de neplacere atunci cand partenerul va reaminteste sau insista asupra greselilor trecute. Orice schimbare de atitudine va fi luata sub impulsul momentului, dar in concordanta cu interesul dumneavoastra.

Gemeni
Nu este vina celorlalti ca sunt nestatornici, este vina dumneavoastra ca nu faceti o selectie mai riguroasa in randul prietenilor! Puteti compensa facand un bilant, dublat de o siretenie calculata. Puteti evalua gresit o situatie, deoarece va grabiti sau nu mai aveti suficienta rabdare. Ar trebui sa existe multa chibzuiala chiar si in plan afectiv, deoarece orice neglijenta poate adanci problemele si le poate agrava. Trebuie sa fiti stimulati sa faceti un lucru, deoarece starea inertiala va caracterizeaza. Va puteti ocupa de afacerile de familie, dar intr-un mod detasat, deoarece nu va intereseaza ceva anume, nici macar nu va doriti sa vi se recunoasca meritele.

Rac
Neintelegerile cu prietenii va ajuta sa vedeti care sunt cei adevarati si care sunt cei falsi. Asadar, cineva va poate impresiona dovedind mult devotament, iar anumiti prieteni devotati pana acum pot demonstra contrariul. O declaratie de dragoste facuta din tot sufletul ar reabilita serios relatia actuala. Dragostea este mai mult o poveste decat ceva real astazi, deoarece preferati sa treceti mai tarziu la actiune.

Leu
Poate aparea o renuntare nejustificata, fie la ceva drag, fie la o persoana iubita. Inspiratia va conduce spre idei de revolta, spre gustul razbunarii. Jovialitatea face din dumneavoastra un punct de reper semnificativ pentru anturaj. Lucrati metodic, energic si perfect organizat. Puteti fi obligati sa colaborati cu o persoana dintr-un mediu total diferit de al dumneavoastra, lucru care va oboseste la inceput.