De cum au aflat ca este fiul lui Vali Vijelie, noii colegi ai lui Florin Cristian Florea de la Penitenciarul pentru Minori si Tineri Craiova, unde a fost transferat saptamana trecuta, l-au luat cu asalt, cerandu-i CD-uri ale celebrului manelist. Nu
De cum au aflat ca este fiul lui Vali Vijelie, noii colegi ai lui Florin Cristian Florea de la Penitenciarul pentru Minori si Tineri Craiova, unde a fost transferat saptamana trecuta, l-au luat cu asalt, cerandu-i CD-uri ale celebrului manelist. Nu mica le-a fost, insa, mirarea cand au aflat ca Florin nu are decat un singur album al tatalui sau. Fiul dintr-o relatie mai veche a manelistului isi va petrece urmatorii trei ani dupa gratii, dupa ce a furat un telefon mobil. Acesta a fost inchis alaturi de alti noua baieti, toti condamnati pentru hotii si talharii. In prima perioada de detentie la penitenciarul din Craiova, Florin Cristian a fost foarte tacut si trist, spunand doar ca va numara zilele pana ce se va bucura, din nou, de gustul libertatii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.