La meciurile de selectie pentru lotul national s-a inregistrat o premiera, pugilistii au boxat in gala de la Ploiesti fara casca de protectie. Pugilistii de la lot au luptat impotriva mai multor boxeri care spera sa fie inclusi in lotul ce va partic
La meciurile de selectie pentru lotul national s-a inregistrat o premiera, pugilistii au boxat in gala de la Ploiesti fara casca de protectie. Pugilistii de la lot au luptat impotriva mai multor boxeri care spera sa fie inclusi in lotul ce va participa la turneele preolimpice, care vor avea loc la Pescara (Italia), in februarie, si Atena (Grecia), in luna aprilie. „A fost o gala reusita, mai cu seama ca a fost o premiera in boxul amator si s-a boxat fara casca. Am fost primul in lume care am facut KO un adversar cu casca si acum vreau sa fac KO sistemul cu casca. Lumea vine la spectacol si de aceea cred ca boxul amator trebuie sa se apropie cat mai mult de cel profesionist. O decizie importanta apartine Comisiei Medicale a Comitetului International Olimpic. Am vazut sperante pentru lotul national, iar la Beijing sper sa avem cel putin o medalie, de ce nu chiar de aur.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.