Daca facem abstractie de viata reala, Steaua a ratat doi jucatori de o mare exceptie. Declaratiile si articolele care apar in presa fac din Camus si Thereau doi clasici in viata ai fotbalului mondial. Primul refuza de doi ani sa vina in Romania. Ing
Daca facem abstractie de viata reala, Steaua a ratat doi jucatori de o mare exceptie. Declaratiile si articolele care apar in presa fac din Camus si Thereau doi clasici in viata ai fotbalului mondial. Primul refuza de doi ani sa vina in Romania. Ingamfat peste masura, el crede ca Liga I este mult sub pretentiile sale. “Voi veni la Steaua numai daca echipa se va califica in Liga Campionilor”, spunea Camus in primavara lui 2007. Conditia s-a indeplinit, dar francezul a mai gasit un motiv sa strambe din nas. Ca o fata batrana care gaseste tuturor barbatilor cate un defect fara sa se uite in oglinda, Camus a respins ideea de a veni in Romania. Daca era pe atat de meserias pe cat se crede, marile cluburi europene s-ar fi batut pentru el, nu ar fi ramas sa se apropie de pensionare la Charleroi, o echipa mediocra din modestul campionat al Belgiei. Iar presa nu il ajuta deloc sa isi constientizeze conditia.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.