Taxa auto a fost introdusa de ministrul PD Sulfina Barbu , in 2006, si revizuita ulterior in crestere de o comisie parlamentara condusa de Mihai Tanasescu, membru PSD, fiind modificata in final, conform normelor UE, de catre Guvern, a declarat, ieri
Taxa auto a fost introdusa de ministrul PD Sulfina Barbu , in 2006, si revizuita ulterior in crestere de o comisie parlamentara condusa de Mihai Tanasescu, membru PSD, fiind modificata in final, conform normelor UE, de catre Guvern, a declarat, ieri, ministrul Mediului, Attila Korodi. El a aratat astfel, intr-o conferinta de presa sustinuta la Guvern, ca taxa de prima inmatriculare auto a fost sustinuta de intregul spectru politic. Valoarea taxei de prima inmatriculare va creste de doua - trei ori la masinile noi Euro 4 si va scadea de zece ori la masinile vechi Euro 1, conform modificarilor care vor intra in vigoare la 1 iulie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.