Cel mai mare premiu din istoria Loteriei Romane, de aproximativ 12 milioane de euro, pus in joc la tragerea Loto 6/49 de ieri seara, a fost castigat. Numerele norocoase au fost 36, 6, 47, 24, 20, 2, iar la tragerea Noroc a fost numarul 9353164. Bile
Cel mai mare premiu din istoria Loteriei Romane, de aproximativ 12 milioane de euro, pus in joc la tragerea Loto 6/49 de ieri seara, a fost castigat. Numerele norocoase au fost 36, 6, 47, 24, 20, 2, iar la tragerea Noroc a fost numarul 9353164. Biletul castigator a fost jucat la o agentie din Bucuresti.

Premiul pus in joc dupa 21 de saptamani, timp in care nu s-a castigat, a fost de 12.450.000 de euro, din care castigatorul va primi 9.300.000 de euro. Asa cum se intampla de fiecare data cand castigul reportat de la categoria intai al tragerii Loto 6/49 atinge cifre ametitoare, romanii - si nu numai - au luat ieri cu asalt agentiile Loteriei Romane.
Asa cum se intåmpla de fiecare data cånd cåstigul reportat de la categoria intåi a tragerii loto 6/49 atinge cifre ametitoare, romånii - si nu numai - au luat ieri cu asalt agentiile Loteriei Romåne.


Cu nici o ora inainte de inchiderea sistemului loteriei, numarul persoanelor asezate la cozile de la agentii parea sa creasca in loc sa se micsoreze. La agentia de langa Piata Domenii, spre exemplu, cetateni de toate varstele stateau aliniati cuminti, ca in alte vremuri, la o coada interminabila, tinand in maini bilete deja completate sau hartiute pe care erau scrise numerele pe care le sperau castigatoare. Am incercat sa realizam un scurt sondaj de opinie si sa aflam ce ii indeamna pe oameni sa se inghesuie la coada la loterie in ultima clipa. Raspunsurile au fost diverse. “Am neglijat”, a raspuns sec un pensionar, care probabil toata saptamana motaie in fata televizorului. “Joc de doua ori pe an, cand se aduna reporturile astea fabuloase”, ne-a declarat L. Mocanu, 40 de ani, ocolind esenta intrebarii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.