Silitor. Mircea Sandu a aflat de la noi motivele pentru care Dinamo l-a trimis pe Hristu Chiacu la Dacia Mioveni Pe data de 12 ianuarie, CANCAN anunta ca trei dintre tinerii jucatori dinamovisti si-au petrecut trei weekenduri consecutive la un club
Silitor. Mircea Sandu a aflat de la noi motivele pentru care Dinamo l-a trimis pe Hristu Chiacu la Dacia Mioveni Pe data de 12 ianuarie, CANCAN anunta ca trei dintre tinerii jucatori dinamovisti si-au petrecut trei weekenduri consecutive la un club de fite din Capitala. "Stefan Radu, Adrian Ropotan si Hristu Chiacu au pasit pragul clubului de trei ori la rand. Cei trei au avut timp berechet in vacanta de iarna pentru a diseca evolutia mult sub asteptari a echipei Dinamo. Prolific a fost Chiacu. Acesta a turnat pe gat, intr-una dintre cele trei escapade, cinci paharele de Absint, chiar la bar. Nu a lipsit de pe masa lor Sambuca, o bautura cu multe grade", a scris CANCAN atunci. Dupa doua zile, Hristu Chiacu a fost trimis la Dacia Mioveni, sub motivul ca era nemultumit de statutul de rezerva. Mircea Sandu (medalion) a ridicat insa ceata ce se abatuse asupra acestei situatii si a declarat ca motivul a fost viata extrasportiva: "Dupa ce a castigat campionatul, Dinamo nu a pierdut nimic, ba chiar l-a castigat pe Zicu. Deci, cauza evolutiei lor trebuie cautata in alta parte, la viata extrasportiva a jucatorilor. Am inteles ca unul chiar a fost exclus din lot pentru ca ii tragea si pe restul la Bamboo". Nasului i-a placut materialul publicat de ziarul nostru si a mers pe firul povestii pentru a afla de ce Dinamo se afla doar pe locul al saselea in campionat. Se pare ca raul a fost eradicat si se asteapta 15 victorii consecutive pentru "cainii rosii" in urmatoarele etape si un loc care le va permite participarea in Liga Campionilor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.