Comisia Europeana va prezenta saptamana viitoare o recomandare privind programul si modul in care Romania isi propune sa adopte moneda europeana. Victor Orban a afirmat, ca va fi avuta in vedere si politica bugetara, fiscala si situatia macroeconomic
Comisia Europeana va prezenta saptamana viitoare o recomandare privind programul si modul in care Romania isi propune sa adopte moneda europeana. Victor Orban a afirmat, ca va fi avuta in vedere si politica bugetara, fiscala si situatia macroeconomica a tarii. Orban a asigurat ca intalnirea nu a avut drept scop discutarea evolutiei negative a pietei financiare, insa s-a discutat pe aceasta tema. Orban a afirmat: "Intalnirea a fost stabilita cu mult timp inainte si nu a fost programata pentru a avea loc intr-un asemenea context". El a mai adaugat ca discutia cu Isarescu face parte dintr-o serie de intalniri cu oficialii de la Bucuresti, in conditiile in care CE doreste o colaborare cat mai eficienta cu factorii de decizie din Romania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.