Mai mult de 3000 de carti de specialitate in agricultura au fost arse la comanda unui angajat al Consiliului Judetean Suceava.
Incredibila isprava ii apartine chiar fostului sef al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Suceava, Atanasa Nistor(foto).

Cartile si bunurile arse erau adapostite de zeci de ani de zile in Casa Agronomului din Falticeni, castigata in instanta de Consiliul Judetean Suceava. Pe baza obtinerii in instanta a cladirii, angajatul CJ a trecut la facut ordine, fara a avea insa aprobarea si acceptul sefului sau, prefectul de Suceava Orest Onofrei. Prefectul a aratat ca biblioteca din Casa Agronomului Falticeni continea aproximativ 3.500 de carti de specialitate. Dintre acestea, spune prefectul, doar 300 au reusit sa fie transferate la un liceu cu profil agricol din Falticeni, iar restul ar fi fost trimise de Atanasa Nistor la reciclare. Mai mult, Orest Onofrei a spus ca tot din ordinul acestuia revistele de specialitate, dar si mai multe bunuri ale angajatilor Oficiului de Consultanta din oras au fost scoase in curtea cladirii respective si li s-a dat foc.