Pentru ca se gåndeste serios la viitorul copilului sau, Sanda Ladosi i-a deschis lui Bogdan un cont bancar pe care il alimenteaza periodic. La aproape un an, baietelul cåntaretei are deja o suma frumusica in cont, pe care insa nu o va ch
Pentru ca se gåndeste serios la viitorul copilului sau, Sanda Ladosi i-a deschis lui Bogdan un cont bancar pe care il alimenteaza periodic. La aproape un an, baietelul cåntaretei are deja o suma frumusica in cont, pe care insa nu o va cheltui prin cluburi cu fetele atunci cånd va atinge vårsta majoratului. Banii economisiti de parintii sai vor fi folositi strict pentru studii si nici un leu nu va fi aruncat pe distractii.

Spre deosebire de multi parinti care asteapta ca lucrurile sa se intample de la sine si nu pun nimic deoparte pentru copilul lor crezand ca afacerile lor vor fi profitabile la nesfarsit, Sanda Ladosi si-a luat masuri de precautie. “Bogdan este cea mai importanta avere a mea. Voi fi langa el tot timpul sa-i dau o mana de ajutor, dar trebuie sa ma gandesc si la lucrurile mai putin optimiste, asa ca nu strica sa-i pun ceva deoparte acum, cand imi permit sa o fac. I-am deschis un cont bancar inca de cand l-am nascut, pe care il alimentez periodic. S-au strans ceva bani pe care sa-i aiba cand va implini 18 ani si care vor fi folositi exclusiv pentru scoala. Niciodata nu este prea devreme sa te gandesti la vi itorul copilului tau si un ajutor, cat de mic, este foarte bine venit pentru el”, ne-a spus Sanda. Pentru ca muzica a ramas pe locul doi de cand este mamica, Ladosi s-a gandit sa puna pe picioare o afacere, asa ca a investit in imobiliare. “Am cumparat cateva apartamente de lux in zona de nord a Capitalei, pe care le voi inchiria, probabil. Ma gandesc sa achizitionez si ceva terenuri, dar nu cu gandul de a ma imbogati, pentru ca imi trebuie foarte putin pentru a fi fericita. Tot ce fac este pentru Bogdan, pentru ca viitorul lui sa fie asigurat, fara ca asta sa insemne ca el nu trebuie sa munceasca. Eu ii dau un ajutor, el este cel care va trebui sa-si croiasca un drum in viata”, ne-a declarat vedeta.

'Doar cei care nu muncesc arunca banii pe prostii>>


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.