Politistii constanteni au reusit, in weekend, sa stabileasca identitatea barbatului gasit impuscat in gura si incendiat in apropierea localitatii Deleni. Este vorba despre Hari Bacanu, un taximetrist de 52 de ani, angajat al firmei Romaris ca sofer
Politistii constanteni au reusit, in weekend, sa stabileasca identitatea barbatului gasit impuscat in gura si incendiat in apropierea localitatii Deleni. Este vorba despre Hari Bacanu, un taximetrist de 52 de ani, angajat al firmei Romaris ca sofer pe un Volkswagen Golf de culoare galbena, dat si el disparut. Oamenii legii sustin ca au deja trei suspecti in acest caz. Anchetatorii cred ca, cel mai probabil, victima a fost ucisa in scop de jaf. Din cate se pare, ultima comanda pe care taximetristul o primise in ziua disparitiei s-a facut de pe o strada din cartierul constantean Inel II. Medicii legisti au concluzionat, in urma necropsiei, ca moartea barbatului a fost violenta, mai intai fiind batut cu salbaticie, apoi impuscat in cap si, la final, incendiat. De asemenea, s-a stabilit ca barbatul disparuse cu trei zile inainte de data la care a fost descoperit pe camp.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.