Politistii constanteni au reusit sa il identifice pe barbatul gasit carbonizat, in urma cu cåteva zile, in apropierea comunei Deleni. Legistii au stabilit ca, inainte de a fi incendiata, victima, B.H., a fost batuta si impuscata - o data in gu
Politistii constanteni au reusit sa il identifice pe barbatul gasit carbonizat, in urma cu cåteva zile, in apropierea comunei Deleni. Legistii au stabilit ca, inainte de a fi incendiata, victima, B.H., a fost batuta si impuscata - o data in gura, glontul oprindu-se in gat, si inca o data in orbita, cel de-al doilea cartus fiind gasit in creier. Practica impuscarii in gura si in ochi este una tipic mafiota, fiind pedeapsa pentru cei care au vazut ce nu trebuia si, de asemenea, au vorbit ceea ce era interzis.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Constanta, subinspectorul Radu Croitoru, barbatul este un taximetrist in varsta de 52 de ani, din Constanta. Anchetatorii au evitat sa dea mai multe amanunte privind identitatea victimei, spunand ca acest lucru ar periclita depistarea celui sau a celor care au comis acesta crima. Identificarea barbatului a fost destul de dificila, intrucat trupul fusese incendiat si figura era de nerecunoscut, dar s-a reusit prelevarea buricelor de la cinci degete ramase intregi si astfel s-au luat amprentele dupa care ulterior a fost identificat.

Joi seara, la 60 de km de Cons tanta, aproape de granita cu Bulgaria, pe un camp, intr-o sola cultivata cu grau, un paznic a gasit trupul aproape carbonizat al unui barbat. Initial s-a crezut ca acesta a murit electrocutat dupa ce s-a urcat pe stalpul de inalta tensiune sub care a fost descoperit, dar ulterior, langa cadavru s-au gasit un bidon care mirosea a benzina si o bricheta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.