Producatorul de echipamente pentru industria gazelor Armax Gaz din Medias (ARAX) propune actionarilor rascumpararea unui pachet de 60,4 milioane de actiuni proprii, reprezentand 10% din capital, pentru a le distribui angajatilor, potrivit comunicatul
Producatorul de echipamente pentru industria gazelor Armax Gaz din Medias (ARAX) propune actionarilor rascumpararea unui pachet de 60,4 milioane de actiuni proprii, reprezentand 10% din capital, pentru a le distribui angajatilor, potrivit comunicatului transmis pietei Rasdaq. Pretul propus pentru achizitionarea celor 60,4 milioane de actiuni este de minimum 0,10 lei si maximum 1,50 lei/titlu, astfel compania ar putea rascumpara pachetul pentru o suma cuprinsa intre 6,04 milioane lei si 90,6 milioane lei. Armax Gaz Medias a afisat in primele noua luni din 2007 un profit brut de 5 milioane lei, in crestere cu 58,5% fata de aceeasi perioada din 2006, cand acesta a fost de 3,12 milioane lei. Compania are un capital social de 60,43 milioane lei, divizat in 604,3 milioane de actiuni, cu o valoare nominala de 0,10 lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.