Fosta sotie a lui Adrian Mutu a acceptat provocarea de a realiza coperta din luna februarie a revistei "The One". Pictorialul s-a desfasurat in portul din Monte Carlo, o locatie de lux, iar atmosfera creata a fost una plina de eleganta si stil. Alex
Fosta sotie a lui Adrian Mutu a acceptat provocarea de a realiza coperta din luna februarie a revistei "The One". Pictorialul s-a desfasurat in portul din Monte Carlo, o locatie de lux, iar atmosfera creata a fost una plina de eleganta si stil. Alexandra Dinu a avut parteneri la sedinta foto, trei bolizi Ferarri. In timp ce se lasa prada blitzurilor, blonda a povestit ca scandalul din Italia nu a afectat-o catusi de putin, ci din contra, este foarte linistita ca exista si romani apreciati in Peninsula. In ceea ce priveste viata amoroasa, Alexandra a marturisit ca nu mai are asteptari.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.