Presedinta organizatiei de femei PD-L, Sulfina Barbu, a precizat ca structura pe care o conduce a decis sa sustina patru propuneri, care vor fi inanintate parlamentarilor partidului spre a fi depuse ca amendamente la pachetul de legi ale educatiei.
Presedinta organizatiei de femei PD-L, Sulfina Barbu, a precizat ca structura pe care o conduce a decis sa sustina patru propuneri, care vor fi inanintate parlamentarilor partidului spre a fi depuse ca amendamente la pachetul de legi ale educatiei. Astfel, femeile PD-L sustin constituirea contului bancar personal de educatie pentru fiecare nou nascut. Barbu a explicat ca statul trebuie sa deschida, la nasterea fiecarui copil, un cont de 500 de euro, care poate fi ulterior alimentat de parinti sau alte persoane, iar sumele din acest cont trebuie sa fie deductibile din impozitul pe venit. De la varsta de 16 ani, titularul contului poate folosi banii, dar in exclusivitate pentru educatie. O alta propunere a femeilor PD-L se refera la cresterea substantiala a salarizarii cadrelor didactice, dar in stransa legatura cu cresterea asteptarilor fata de prestatia lor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.