Grupul finlandez Nokia, care va inchide fabrica germana de la Bochum in favoarea uneia din Romania, a incasat mai multe subventii decat ar fi avut dreptul in Germania, afirma saptamanalul Focus, citat de AFP. Subventiile acordate erau in functie de
Grupul finlandez Nokia, care va inchide fabrica germana de la Bochum in favoarea uneia din Romania, a incasat mai multe subventii decat ar fi avut dreptul in Germania, afirma saptamanalul Focus, citat de AFP. Subventiile acordate erau in functie de numarul de angajati permanenti de la Bochum, ori grupul finlandez a angajat in aceasta uzina din Rhenania intre 200 si 400 de persoane, mai putine decat prevazuse in anii 2002-2005, informeaza revista in numarul care va aparea luni. Potrivit raportului citat de Focus, Nokia a primit 58 de milioane de euro subventii, promitand ca va angaja 2.860 de persoane la Bochum.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.