Sedinta de alegere a noii conduceri a Facultatii de Teologie Ortodoxa din Bucuresti, a adus, vineri, o echipa de tineri profesori care au beneficiat de sprijinul PF Patriarh Teoctist. Intrucat cutuma este ca inca de la stadiul de candidatura pentru
Sedinta de alegere a noii conduceri a Facultatii de Teologie Ortodoxa din Bucuresti, a adus, vineri, o echipa de tineri profesori care au beneficiat de sprijinul PF Patriarh Teoctist. Intrucat cutuma este ca inca de la stadiul de candidatura pentru functiile de conducere profesorii trebuie sa fie acceptati de ierarhul Arhiepiscopiei Bucuresti, sprijinul Patriarhului s-a manifestat prin faptul ca nu a acordat binecuvantarea decat unor candidati tineri, cu studii in strainatate, care nu au fost angrenati in scandalurile de coruptie petrecute in ultimii ani in Facultatea de Teologie Ortodoxa din Bucuresti.

Criza de la Facultatea de Teologie din Bucuresti a devenit acuta in vara anului trecut cand fiul fostului decan, Pr. Prof.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.