„Gardianul“ a avut dreptate. Ministrul transporturilor, Ludovic Orban, nu a ranit pe nimeni in accidentul rutier produs pe 17 decembrie 2007 pe Soseaua Cotroceni din Capitala. Atat timp cat nu exista victima, nu exista nici dosar penal.
„Gardianul“ a avut dreptate. Ministrul transporturilor, Ludovic Orban, nu a ranit pe nimeni in accidentul rutier produs pe 17 decembrie 2007 pe Soseaua Cotroceni din Capitala. Atat timp cat nu exista victima, nu exista nici dosar penal. Cum expertiza medico-legala a presupusei victime a accidentului, Simona Todean, in varsta de 14 ani, in care a fost implicat ministrul transporturilor, a dovedit ca fata nu a fost ranita in accident rutier, ci in urma unei banale cazaturi pe gheata, procurorul Dan Marian Foitos, de la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, a dat o rezolutie de neincepere a urmaririi penale a ministrului. Propunerea urmeaza sa fie aprobata sau nu de seful sau ierarhic, procurorul criminalist Marius Iacob, seful Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Ludovic Orban nu a fost la audieri in cursul acestei saptamani, desi ar fi fost citat telefonic pentru a-si prezenta punctul de vedere cu privire la incidentul din decembrie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.