Tindeti sa actionati conform sentimentelor, dragostei pe care o simtiti, pasiunii pe care o inspirati. Luxul, bunastarea, decorativul, moda au o mare importanta pentru dumneavoastra astazi. Traiti dificultatile singuri si aveti nevoie de adeziunea s
Tindeti sa actionati conform sentimentelor, dragostei pe care o simtiti, pasiunii pe care o inspirati. Luxul, bunastarea, decorativul, moda au o mare importanta pentru dumneavoastra astazi. Traiti dificultatile singuri si aveti nevoie de adeziunea si de speranta oferite de anturaj. Sunteti partizani ai efortului minim, ai interesului si ai oportunitatilor. Tindeti insa sa actionati in sfera dumneavoastra de viata prin impulsuri si fara sa reflectati. Sunteti combativi si va consumati pentru redresarea rapida a situatiilor disperate. Cautati sa eliminati conflictele si rivalitatile! Sunteti predispusi la activitati mentale, la rationalizarea conduitei. Aveti tendinta de a va servi de cineva sau de ceva, de a va dedubla. Vi se pare ca cei din jurul dumneavoastra au un cod de valori nesigure, ca sunt inclinati spre erori. Evitati aroganta si sentimentele impulsive, cat si autoritatea excesiva!

Berbec
Evitati orice moment tensionat! Puteti transforma o relatie de prietenie intr-o relatie de amor. Pericolul este acela al unei pierderi de control pe plan afectiv. Daca sunteti deranjati, ripostati in termeni lipsiti de echivoc, astfel incat franchetea va soca chiar si prietenii intimi. Exista sansa de reusita daca actionati pe cont propriu. Viata personala va aduce multa bucurie si liniste. Indiferent de domeniu, astazi veti ocupa primul loc in tot ceea ce intreprindeti. Va ganditi de multe ori la trecut, reevaluind ideile pe care altii le-au apreciat ca fiind foarte bune, gasindu-le numeroase neajunsuri.

Taur
O persoana apropiata poate continua sa va stimuleze intelectual, sa va faca sa doriti sa va perfectionati mai mult. Expansiunea materiala se face in detrimentul afectivitatii. Lucruri care pana acum vi se pareau irealizabile, devin dintr-o data perfect pertinente.
Se iveste o tendinta de imprietenire cu oameni mai ciudati, din punct de vedere al insusirilor, astfel incat se vor inchega prietenii neobisnuite, schimbatoare si nelinistite. Exista inclinatie spre imprietenire spontana, dar ar fi bine sa fiti la fel de atenti si la ruperile neprevazute de relatii.

Gemeni
Puteti lega noi prietenii in cadrul calatoriilor, va puteti baga in diverse activitati. Spiritul imaginativ si receptiv devine coordonata de referinta a temperamentului dumneavoastra. Puteti pleca intr-o calatorie, un drum care va poate aduce satisfactii pe toate planurile. Aveti competenta si cand trebuie sa dati lovitura cea mare, puteti face un efort suprem, va oferiti primul, iar prezenta dumneavoastra este dintre cele mai eficace.

Rac
Iubiti varietatea, deci este foarte posibil ca astazi sau maine sa schimbati ceva in stilul dumneavoastra de viata. Simtiti nevoia de „a fi cineva”, de a reprezenta ceva, de a demonstra ca puteti. Legati prietenii pe criterii legate strict de interese financiare sau sociale. Nu antrenati discutii conflictuale, sau in orice caz gasiti supape de manevrare a interesului , din care sa poata rezulta o buna intelegere! Nu dati curs unor relatii imposibile, care nu au la baza ceva profund si durabil!

Leu
Sunteti buni diplomati, nu va iesiti din fire sub nicio forma, reusind sa impresionati prin tact si diplomatie. Reusiti sa socati prin cinste si demonstratii verbale. Sunteti predispusi la autocritica, incercati sa intelegeti de ce ati actionat de o maniera sau alta si luati totul de la zero. Respingeti traditiile si va aflati intr-o permanenta cautare a noului. La serviciu, trebuie sa aveti un rezultat concret pentru a fi multumiti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.