Ministrul sanatatii Eugen Nicolaescu a declarat vineri, la Tg. Mures, ca pana in luna iunie va fi finalizat un studiu referitor la "plata informala" data medicilor, care va fi supus dezbaterii publice, transmite corespondentul NewsIn. ” Ce va
Ministrul sanatatii Eugen Nicolaescu a declarat vineri, la Tg. Mures, ca pana in luna iunie va fi finalizat un studiu referitor la "plata informala" data medicilor, care va fi supus dezbaterii publice, transmite corespondentul NewsIn. ” Ce va iesi din dezbaterea publica va trebui sa fie un act normativ, care sa ne spuna daca trecem pe legalizarea totala, legalizarea partiala sau pe alte variante de lucru. In acest moment nu cred ca ar trebui sa vorbim daca agream sau nu spaga. Nu exista un curent de opinie favorabil sau nefavorabil. Cred ca e vorba despre mentalitate si pana la urma va trebui sa lucram la mentalitate, dar asta nu se intampla intr-un an, ci in multi ani”, a spus ministrul.Nicolaescu a adaugat ca, in acest moment, exista mai multe studii pe care ministerul le face, unul, cu Banca Mondiala, fiind deja finalizat. ”Acum ne fac o propunere de plan de actiune pentru reducerea platii informale. Noi asa ii spunem.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.