Magistratii Curtii de Apel Brasov au amanat pentru 28 ianuarie discutarea cererii depuse de catre avocatul politistului Cristian Cioaca de eliberare sub control judiciar a acestuia. Instanta a luat aceasta decizie deoarece pana la ora 14.00, cå
Magistratii Curtii de Apel Brasov au amanat pentru 28 ianuarie discutarea cererii depuse de catre avocatul politistului Cristian Cioaca de eliberare sub control judiciar a acestuia. Instanta a luat aceasta decizie deoarece pana la ora 14.00, cånd se fixasera termenul, dosarul politistului Cristian Cioaca nu ajunsese inca la Curtea de Apel Brasov de la Inalta Curte de Casatie si Justitie. La sedinta din sala Curtii de Apel Brasov a participat si Cristian Cioaca, care a fost adus in fata magistratilor de patru politisti. Cioaca a declarat in fata ziaristilor: „Sper inca sa se mai faca dreptate in tara asta. Sper sa imi dea drumul. Vreau sa merg pana la capat, cautiune orice. Am apucat sa imi citesc tot mandatul noaptea trecuta“, acestea au fost singurele cuvinte ale politistului. Dupa sedinta, Cioaca s-a intors in arestul IPJ Brasov, unde imparte o celula cu alte doua persoane.

La iesirea din sala de judecata, Florentin Sorescu, avocatul lui Cioaca, a declarat ca exista sanse serioase de a-l scoate din arestul IPJ Brasov pe clientul sau pentru ca aces ta nu poate fi arestat pentru o gogorita de a DIICOT-ului. El a mai spus ca judecatorii de la Curtea de Apel Brasov l-au asigurat ca, in momentul in care va ajunge dosarul de la Inalta Curte, va fi anuntat si ca este posibil ca sedinta sa fie sustinuta mai devreme de data de 28 ianuarie. Faptul ca domnii de la DIICOT au inventat o infractiune este partea a doua. In cerere am facut numire si la faptul ca Cioaca trebuie sa isi creasca copilul. Mama este disparuta, pentru ca påna una-alta nu putem face o alta afirmatie, si se va trezi ca ii dispare si tatal. Este clar ce s-a urmarit prin arestarea dumnealui. Este clar pentru ca Parchetul in mod ostentativ a incercat sa faca acest lucru, pentru toata lumea este vizibil ca probele privind infractiunile la sistemele informatice scårtåie. Sunt sanse imense ca Cioaca sa fie scos din arest, pentru ca nu vad cum poate sa ramåna in picioare o gogorita ca aceasta. Pentru ca este o gogorita a DIICOT-ului“, a spus Florentin Sorescu.

'Pestele de la cap se impute>>
„Presedintele Completului de la Inalta Curte a avut opinie divergenta privind arestarea clientului meu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.