Gigi Becali sufera o grea lovitura din partea fotbalului european. Europa nu este interesata de Nicolae Dica si Dorin Goian, jucatorii pe care latifundiarul din Pipera ar fi dorit sa ia cel putin douasprezece milioane de euro in aceasta iarna. Mai m
Gigi Becali sufera o grea lovitura din partea fotbalului european. Europa nu este interesata de Nicolae Dica si Dorin Goian, jucatorii pe care latifundiarul din Pipera ar fi dorit sa ia cel putin douasprezece milioane de euro in aceasta iarna. Mai mult, Dica a fost facut de ras dupa ce a fost anuntat ca si transferat mai intai la Benfica, apoi la Valencia. In timp ce portughezii au spus ca nu au nevoie de golgheterul ros-albastrilor, antrenorul spaniolilor a socat Romania, afirmand ca nu a auzit niciodata de Dica. In schimb, mai multe cluburi de pe continent se intereseaza de niste jucatori pe care Becali nici nu spera sa ii vanda.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.