Prima editie a festivalului Cerbul de Aur, intitulata „Cerbul de Aur... de la alb la negru“, va avea loc pe data de 1 martie si se va desfasura la Teatrul Dramatic din Brasov. Se pare ca a doua editie din 2008 a festivalului este program
Prima editie a festivalului Cerbul de Aur, intitulata „Cerbul de Aur... de la alb la negru“, va avea loc pe data de 1 martie si se va desfasura la Teatrul Dramatic din Brasov. Se pare ca a doua editie din 2008 a festivalului este programata pentru luna iulie, ambele sarbatorind 40 de ani de la infiintarea evenimentului.

Victor Socaciu, membru al Consiliulului de Administratie al TVR, ne-a declarat ca „avem bucuria sa facem doua parti la Brasov, prima, in martie, la Teatrul Dramatic, iar a doua, in luna iulie, probabil intre 15 si 20, in Piata Sfatului, loc deja consacrat evenimentului“. In ceea ce priveste bugetul si desfasuratorul evenimentului, Socaciu a spus ca in perioada imediat urmatoare va avea loc o serie de intruniri ale CA in care se vor stabili aceste detalii. „Bugetul nu e inca aprobat de Consiliu“, a incheiat acesta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.