Incepind de luni, bucurestenii care isi gasesc masinile zgiriate in fata blocului pot obtine autorizatii de reparatie doar de la zece sectii de politie, anunta Politia Capitalei. Autorizatiile vor fi eliberate la birourile de relatii cu publicul numa
Incepind de luni, bucurestenii care isi gasesc masinile zgiriate in fata blocului pot obtine autorizatii de reparatie doar de la zece sectii de politie, anunta Politia Capitalei. Autorizatiile vor fi eliberate la birourile de relatii cu publicul numai celor care si-au gasit masinile avariate in parcare si numai in cazul in care acestia nu au date despre cel care a produs accidentul. Catre aceste sectii se vor indrepta si persoanele ale caror masini au fost avariate in incinte sau in alte locuri decit drumul public, ori in urma unor calamitati ori fenomene meteo. In functie de sectorul in care s-au produs avariile, solicitantii se pot adresa pentru eliberarea autorizatiilor de reparatie la sectiile de politie 3 si 4 pentru sectorul 1, sectiile 8 si 9 pentru sectorul 2, sectiile 12 si 13 pentru sectorul 3, sectia 15 din sectorul 4, sectiile 18 si 19 in sectorul 5 si sectia 25 in sectorul 6. (G.G.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.