Razbunare. De suparare ca a pierdut un proces, un sucevean a pus in tot satul bilete prin care anunta ca vecina sa face sex cu oricine, pentru numai 5 lei O femeie din localitatea suceveana Probota, casatorita si mama a patru copii, este hartuita si
Razbunare. De suparare ca a pierdut un proces, un sucevean a pus in tot satul bilete prin care anunta ca vecina sa face sex cu oricine, pentru numai 5 lei O femeie din localitatea suceveana Probota, casatorita si mama a patru copii, este hartuita si amenintata de mai bine de trei ani de unul dintre vecinii ei. Mariana Coliba spune ca necazurile au inceput dupa ce i-a refuzat avansurile sexuale ale lui Costel Bejinariu, de 56 de ani. Ofuscat, acesta ar fi chemat-o, de atunci, de mai multe ori in instanta, pe motiv ca a fost batut ori calomniat de rudele acesteia. A pierdut, insa, toate procesele, apoi a inceput sa impanzeasca localitatea cu anunturi jignitoare la adresa vecinei sale. Acum doua zile, Mariana a gasit in curtea casei sale doua cartoane in forma de indicatoare. "Spre curva ordinara!", scria ingrosat cu pixul. "Nu stiu ce sa ma mai fac cu omul asta", se plange femeia, spunand ca abia-si stapaneste sotul sa nu faca moarte de om. Costel Bejinariu recunoaste ca biletelele trimise vecinei sale sunt opera mintii si mainilor sale. "50% reducere pentru elevi, 25% pentru studenti, 10% pentru someri", sunt cifrele pe care le-a inclus in "oferta" de prezentare a vecinei sale, care, precizeaza el, "ofera senzatii tari, fara prejudecati si nopti magice. Pret fix: 50.000 de lei vechi". In plus, nervos ca politistii si procurorii nu i-au dat dreptate, spune ca toti au fost clientii sexuali ai vecinei sale.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.