Veche de trei secole, cladirea in care functioneaza Judecatoria Turda sta sa se prabuseasca in orice clipa. Imobilul reprezinta un adevarat pericol atat pentru angajatii institutiei cat si pentru sutele de cetateni care intra zilnic in institutie pe
Veche de trei secole, cladirea in care functioneaza Judecatoria Turda sta sa se prabuseasca in orice clipa. Imobilul reprezinta un adevarat pericol atat pentru angajatii institutiei cat si pentru sutele de cetateni care intra zilnic in institutie pentru a-si rezolva problemele. Conducerea Tribunalul Cluj a facut demersuri incepand cu 1997 pe langa autoritatile municipale, cele judetene cat si la Ministerul de Justitie pentru a se rezolva problema sediului instantei de la Turda. Cu toate acestea nimeni nu a luat nici o masura.

Presedintele Tribunalului Cluj, magistratul Sorina Siserman, s-a aratat, vineri, cu ocazia prezentarii bilantului instantei pe care o conduce, extrem de nemultumita de faptul ca pana in prezent nu s-a reusit rezolvarea problemei sediului Judecatoriei Turda. Potrivit magistratului, cladirea instantei turdene este veche de trei secole si sta sa se prabuseasca in orice clipa. "Imobilul reprezinta un adevarat pericol atat pentru angajatii institutiei cat si pentru justitiabili", a precizat Siserman, aratand ca reprezentantii Tribunalul Cluj a facut demersuri ince pand cu 1997 pe langa autoritatile municipale, cele judetene cat si la Ministerul de Justitie pentru a se rezolva aceasta problema.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.