Asa-zisa „taxa Boc“, pe care Primaria Cluj a impus-o celor care doreau sa construiasca in zona centrala a orasului si nu puteau asigura locuri de parcare, a fost anulata de instantele clujene.  Potrivit Hotararii Consiliului Local C
Asa-zisa „taxa Boc“, pe care Primaria Cluj a impus-o celor care doreau sa construiasca in zona centrala a orasului si nu puteau asigura locuri de parcare, a fost anulata de instantele clujene. Potrivit Hotararii Consiliului Local Cluj-Napoca 398/ 2006, persoanele fizice sau juridice care doreau sa construiasca in zona centrala a orasului trebuiau fie sa asigure un anumit numar de locuri de parcare - in functie de destinatia imobilului si obiectul de activitate, fie sa achite o taxa de 8.713 euro. In schimbul acestei sume, firmele puteau folosi, timp de un an, un loc de parcare in parkingul primariei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.