Angelina Jolie este insarcinata cu gemeni
Actrita americana Angelina Jolie este insarcinata cu gemeni, scrie Daily Mail in numarul sau de ieri, citand o sursa din anturajul vedetei. Se pare ca Angelina a aflat extraordinara veste in cursul acestei saptamani, actrita hotarand ulterior sa anuleze o calatorie pe care urma s-o intreprinda in Europa. Zvonuri cu privire la o sarcina au inceput sa circule inca de la inceputul acestei luni, la premiile Critics' Choice, unde actrita a afisat un fizic mult mai "carnos". Daca stirea se dovedeste reala, numarul copiilor cuplului Jolie-Pitt va ajunge la sase, toti cu varste mai mici de sapte ani. Cele doua staruri hollywoodiene au trei copii adoptati, Maddox, Zahara, Pax-Thien si o fetita naturala, Shiloh. "Brad si Angelina sunt realmente in al 9-lea cer. Cred insa ca nu este exclus ca ei sa mai adopte si alti copii", a declarat o sursa pentru revista americana Star. Purtatorul de cuvant al lui Brad Pitt a refuzat sa comenteze aceste informatii. (DM.V.)
Un asteroid va trece aproape de Pamant
Asteroidul 2007 TU24 va trece, pe 29 ianuarie, pe langa Pamant, la distanta de cel putin 550.000 de kilometri, specialistii fiind de parere ca nu exista nici un risc de coliziune, a indicat NASA. Descoperit, pe 11 octombrie 2007, de catre cercetatorii de la Agentia spatiala americana care supravegheaza si inregistreaza aceste obiecte, asteroidul masoara intre 150 si 610 metri. Asteroidul se va afla cel mai aproape de Pamant marti, la ora 05.33 GMT, la o distanta de 1,5 ori mai mare decat cea intre planeta noastra si Luna. El va putea fi observat de amatori cu telescopul, pe un cer suficient de senin. "Este singurul asteroid de aceasta talie sau mai mare care va trece atat de aproape de Pamant pana in 2027", a indicat,
intr-un comunicat, Don Yeomans, responsabil al NASA de la Jet Propulsion Laboratory (JPL), Pasadena, California. Yeomans a indicat ca nu exista riscul de coliziune, adaugand ca, din contra, specialistii pot profita de acest fenomen pentru a face observatii. Trecerea asteroidului 2007 TU24 va avea loc cu o zi inainte ca un alt asteroid, 2007 WD5, sa treaca pe langa Marte, la o distanta de cel putin 26.000 de kilometri. (D.M.V.)