In ultimele zile, un zvon a circulat prin lume, potrivit caruia Sorin Rosca Stanescu, directorul ziarului ZIUA, era actorul principal, iar cuvantul-cheie era "pleaca". Numai ca, asemeni bancului cu Volga si bicicleta, Sorin Rosca Stanescu nu pleaca,
In ultimele zile, un zvon a circulat prin lume, potrivit caruia Sorin Rosca Stanescu, directorul ziarului ZIUA, era actorul principal, iar cuvantul-cheie era "pleaca". Numai ca, asemeni bancului cu Volga si bicicleta, Sorin Rosca Stanescu nu pleaca, ci se transfera intr-o functie mai inalta si nu renunta la presa, ci va fi mai mare intr-un grup media. La propunerea sa, in functia de publisher al ZIUA a fost promovat Mihai Palsu, care, pana ieri, a fost redactor sef-adjunct, iar Adrian Patrusca este in continuare redactorul-sef al ziarului. In ciuda zvonurilor ca Sorin Rosca Stanescu ar fi demisionat, el ramane director fondator al ZIUA si, aviz amatorilor, editorialistul nostru. Noul publisher, Mihai Palsu, este in presa scrisa din 1990, a debutat la revista "Zig-Zag", a fost printre fondatorii "Evenimentului Zilei" unde a ocupat functia de redactor sef-adjunct, apoi seful "Ev. Zilei de pranz", iar din 1994 a fost redactor sef-adjunct la ZIUA. Spre disperarea "raspandacilor", Rosca a reusit un transfer de senzatie, fara sa iste disensiuni in echipa redactiei sau in cea a patronilor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.