MISTER - Tanara - un copil bun acasa, o prostituata in "Cizma"
Doi romani, o fata din Barlad si un barbat din Roman, au fost impuscati in noaptea de miercuri spre joi la Torino. In tara, vecinii si rudele refuza sa creada ca fata ucisa era p

MISTER - Tanara - un copil bun acasa, o prostituata in "Cizma"
Doi romani, o fata din Barlad si un barbat din Roman, au fost impuscati in noaptea de miercuri spre joi la Torino. In tara, vecinii si rudele refuza sa creada ca fata ucisa era prostituata, asa cum presa italiana lasa sa se inteleaga.

Fata impuscata in noaptea de miercuri spre joi la Torino era un copil exemplu pentru rudele si vecinii din Barlad, locul de unde a plecat. Presa italiana insa lasa sa se inteleaga ca Ramona Gabriela Nicoara (22 de ani) se prostitua in Italia, iar romanul care a fost impuscat era proxenet. "Exista un lucru straniu, care ar putea da cateva indicii in legatura cu aceasta crima: el muncitor, ea fara o slujba, dar aveau doua automobile noi care valorau cel putin 70.000 de euro - doua BMW 730. Mai mult, in apartamentul din Via Lima, care era folosit si de femeie, s-au gasit numeroase sticle de sampanie" - sustin jurnalistii italieni de la Il Messagero. Politistii au gasit in locuinta si numeroase obiecte de lux care au apartinut fetei.

Ramona Nicioara si Valerica Dascalu (37 de ani) au fost impuscati in noaptea de miercuri spre joi pe o strada din cartierul Santa Rita - Via Lima, in apropierea unei cladiri cu sapte etaje in care barbatul avea un apartament inchiriat. Spre ei s-au tras 15 gloante dintr-o arma semiautomata. Cinci gloante au lovit-o pe femeie, iar sase pe Valerica Dascalu. Cel care i-a impuscat a disparut la volanul unei masini. Politistii italieni nu au gasit deocamdata martori care sa fi asistat la incident, insa au lasat sa se intealeaga ca principalul suspect este un albanez, pe care fata

l-a identificat ca asasin inainte de a muri la spital. Este cunoscut ca piata prostitutiei este controlata in Italia de albanezi. In general, proxenetii romani evita sa intre pe aceasta piata si prefera doar sa vanda romance acestor albanezi.

O ASTEPTA Så FIE MIREASå. Rudele de la Barlad ale Ramonei Gabriela Nicoara au aflat de nenorocire joi dimineata, de la o vecina. Aceasta fusese anuntata de fiica ei ca in cursul noptii Gabriela a fost impuscata. Cu inima stransa i-a povestit bunicii Gabrielei ca nepoata ei preferata si-a gasit sfarsitul cu cinci gloante in piept. Femeia refuza sa creada ca tanara nu mai este. Tocmai o astepta acasa, sa-si mobileze locuinta, sa se pregateasca de nunta. Nu accepta ideea ca nepoata ei era prostituata. Stia ca lucreaza intr-un restaurant.

"Daca era o fata rea, o proasta, mai spuneam, dar asa, era o cuminte. Ne iubea. Ne suna sa ne intrebe 'mamaie, tataie, ati mancat azi?>>. Astazi (n.r. - joi, 24 ianuarie) urmau sa plece din Italia si sa vina acasa. A cumparat mobila sa isi aranjeze prin casa. Mi-a spus la telefon ca se va casatori in acest an, cu un roman, un baiat din Roman. Imi facuse pachet, mi-a pus cappuccino, lui taica-sau i-a trimis pantofi noi... si cate si mai cate. Niciodata nu mi-a lipsit nimic. Un plic nu am cumparat din pensia noastra. Ramona nu se prostitua. Nu avea cum. Nu se complica ea cu asa ceva. Ura golania, curvaria", spune Ioana Condurache, bunica fetei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.