Recunoastere. Prezentatoarea americana de televiziune este dorita ca vicepresedinte al SUA de catre Barack Obama Celebra prezentatoare de televiziune Oprah Winfrey este la un pas sa renunte la showbiz, in favoarea unei cariere politice. Moderatoarea
Recunoastere. Prezentatoarea americana de televiziune este dorita ca vicepresedinte al SUA de catre Barack Obama Celebra prezentatoare de televiziune Oprah Winfrey este la un pas sa renunte la showbiz, in favoarea unei cariere politice. Moderatoarea este dorita in functia de catre vicepresedinte al Statelor Unite de candidatul democrat de culoare Barack Obama. "Oprah este un om cu totul deosebit, inteligent, cu mare experienta de viata si extrem de rational si dedicat in tot ceea ce face. Cred ca ar fi persoana ideala pentru a ocupa un post atat de important, precum cel de vicepresedinte al Americii", a declarat Obama. El a promis ca o va desemna pe Oprah in aceasta functie imediat ce va castiga cursa pentru sefia Casei Albe. Senatorul de Illinois a facut aceasta declaratie in cadrul emisiunii de televiziune realizata de David Letterman. Octombrie, redenumita Obama Barack Obama a mai declarat ca l-ar numi pe candidatul republican Mitt Romney "secretar pentru bunul gust", aluzie la manierele rafinate ale fostului guvernator al statului Massachusetts. Tot in gluma, el a mai promis sa numeasca luna octombrie dupa numele sau si sa pronunte cuvantul "nuclear" corect, lucru care nu ii reuseste uneori actualului lider de la Casa Alba, George W. Bush. Obama a atacat-o si pe Hillary Clinton pe care a acuzat-o ca deformeaza adevarul. Pe de alta parte, cotidianul "New York Times", cel mai influent ziar din Statele Unite, si-a exprimat deschis sustinerea pentru Hillary Clinton, de la democrati, si pentru John Mccain, de la republicani. Conducerea prestigiosului ziar afirma ca strategiile politice ale celor doi sunt superioare programelor anuntate de contracandidatii acestora.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.