Fosta VJ-ita la MTV, precum si actrita la teatru si in mai multe filme de televiziune, Olimpia Olari este, in prezent, angajata unei firme care importa ambarcatiuni de lux. Noua slujba a determinat-o pe bruneta sa renunte la ambitiile ei actoricesti
Fosta VJ-ita la MTV, precum si actrita la teatru si in mai multe filme de televiziune, Olimpia Olari este, in prezent, angajata unei firme care importa ambarcatiuni de lux. Noua slujba a determinat-o pe bruneta sa renunte la ambitiile ei actoricesti, avantajele financiare ale actualului ei loc de munca fiind net superioare celor oferite de angajamentele in televiziune sau in teatru. "Lucrez de un an la "Nautica", la departamentul de Relatii cu Publicul. Am fost in strainatate la numeroase expozitii si am inceput sa ma pricep putin la iahturi. Am ajuns la aceasta firma dupa ce m-am prezentat la un casting pentru o emisiune de televiziune, dedicata pasionatilor de navigatie. Conducerea firmei mi-a propus sa raman sa lucrez pentru ei si dupa ce productia nu s-a mai difuzat. Am fost si la Luxury Show, anul trecut", ne-a declarat bruneta, care a marturisit ca, din experienta ei de vanzari, cumparatorii cei mai buni de ambarcatiuni de lux sunt oamenii de afaceri anonimi si nicidecum VIP-urile. "Irinel Columbeanu a venit si s-a uitat, insa nu a cumparat nimic de la Luxury Show. Si in strainatate clientii cei mai buni nu sunt persoane publice", a precizat ea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.