Valuri de lacrimi se revarsa dinspre Giulesti spre restul Capitalei. “Ne lasa nea George!”, se scurge un vaiet de jale pe sub Podul Grant. Cohorte de “corsicani” picheteaza hotelurile de pe tot cuprinsul patriei care apartin
Valuri de lacrimi se revarsa dinspre Giulesti spre restul Capitalei. “Ne lasa nea George!”, se scurge un vaiet de jale pe sub Podul Grant. Cohorte de “corsicani” picheteaza hotelurile de pe tot cuprinsul patriei care apartin fostului vicepremier. Acesta ar fi scenariul pe care si l-a dorit George Copos cand a anuntat pentru a 34,7-a oara ca renunta de buna voie si nesilit de nimeni la Rapid. Si de aceasta data hotararea este definitiva si irevocabila, de vina fiind tot scarba ancestrala care l-a cuprins pe omul de afaceri, mai mereu haituit de ceva sau cineva. In mod normal, oamenii tind sa nu-l mai creada pe primul om de afaceri care s-a decis sa-si lege numele dupa 1989 de o echipa de fotbal.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.