Fostul vicepresedinte al PD Suceava Brindusel Nichitean, care a ratat functia de senator dupa ce la alegerile parlamentare din 2004 a votat de cinci ori, s-a inscris in PNL, aratind ca nu se regaseste in PD-L pentru ca acest partid este "un ghiveci p
Fostul vicepresedinte al PD Suceava Brindusel Nichitean, care a ratat functia de senator dupa ce la alegerile parlamentare din 2004 a votat de cinci ori, s-a inscris in PNL, aratind ca nu se regaseste in PD-L pentru ca acest partid este "un ghiveci politic" in care primeaza interesul unor persoane. "Sper sa nu ajunga neonazisti", a adaugat Nichitean.

El a mai declarat ca, in ceea ce priveste incidentul de la alegerile parlamentare din 2004, acesta a fost solutionat de justitie si a subliniat ca atunci a dorit doar sa demonstreze furtul de voturi.



Pe de alta parte, presedintele PD-L Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat ca nu a avut prilejul sa lucreze cu Nichitean in PD-L si considera ca PNL a ajuns sa preia "deseuri". El a spus ca nici o organizatie de la PD nu a trecut la PNL si ca, dimpotriva, in perioada urmatoare vor fi surprize, pentru ca personalitati politice vor anunta ca adera la PD-L.



Fost vicepresedinte al PD Suceava, Brindusel Nichitean a fost trimis in judecata pentru ca ar fi votat de cinci ori la alegerile generale din 28 noiembrie 2004, fiind sanctionat de Judecatoria Suceava cu amenda penala de zece milioane de lei, cu suspendare.

Brindusel Nichitean a candidat la alegerile parlamentare din noiembrie 2004 pe pozitia a doua pe lista Aliantei D.A. Suceava pentru Senat, a cistigat functia de senator, dar mandatul sau a fost invalidat de plenul Senatului. El a fost exclus din PD, iar in februarie 2007 a fost reprimit in acest partid.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.