• Muzica

HOT. Cariera Rihannei a inceput cu un bog-bang, hitul „Umbrella", care i-a marcat intrarea in forta pe scena muzicii internationale pe care a cucerit-o cu pasi siguri si apasati. Si pentru ca are ochi pentru afaceri, solista a profitat de succesul single-ului care a consacrat-o si si-a lansat propria linie de umbrele, devenind un icon nu doar in lumea muzicii, dar si a modei. Solista si-a lansat colectia „Rihanna Umbrellas" in cadrul saptaminii modei de la New York.

NOT. Mel C, controversata membra a trupei Spice Girls, si-a infuriat fanii in momentul in care a inceput sa faca glume cu tenta sexuala explicita in timpul unui concert din Londra, desi printre spectatori se numarau multi copii. Mel C, Ema Bunton si Mel C au comentat, referitor la piesa „Too Much", ce au facut ele „prea mult" in ultima vreme, toate exemplele referindu-se la vietile sexuale ale vedetelor.

• Film

HOT. „Legenda vie", ultimul film regizat de Francis Lawrence, cu Will Smith in rolul principal, se afla pe primul lor in box office-ul romanesc, cu incasari de peste 81.000 de dolari pina in prezent. Robert Neville este un savant care, din motive neidentificate, este imun la un virus pentru care reuseste, intr-un final fericit, sa gaseasca un antidot. Asta de-abia dupa ce ramine singurul supravietuitor din New York.

NOT. Comedia romantica „Jurnalul unei dadace", in regia lui Shari Springer Berman si Robert Pulcini, si cu Scarlet Johanson in rolul principal, a trecut, in aceasta saptamina, pe ultimul loc in box office-ul romanesc. Povestea este tipic americaneasca, cu o dadaca tinara, frumoasa si ambitioasa, cu un vecin poreclit Harvard Hottie, cu un job care ii pune la picioare tot luxul din lume, transformind-o, in schimb, in sclava stapinilor casei.

• New Media

HOT. PixelsR4ever.com este un site de unde pot fi achizitionati pixeli, care se bate pe acelasi target cu cei care vind teren pe Luna sau pe stele. La pretul de un dolar, poti avea propriul pixel, cu certificat de proprietate si termen de garantie valabil pentru urmatorii 100.000 de ani. In caz de catastrofe naturale sau chiar sfirsitul istoriei omenirii, pixelul se va pastra in conditii speciale si poate fi lasat drept mostenire eventualilor supravietuitori ai apocalipsei.

NOT. Unul dintre cele mai morbide site-uri pe care le-am vazut in ultima vreme este un portal de pariuri, in care oricine poate intra si poate vota cine dintre Britney Spears si Amy Winehouse va muri prima din cauza drogurilor. Si, de parca utilizatorii ar mai avea nevoie de vreo motivatie suplimentara, cistigatorul pariului (cine estimeaza cit mai corect datele la care vor muri divele) primeste un PS3 sau un iPod. Site-ul, intitulat „Mr. or Mrs. Death", are peste 25.000 de participanti.