Un profesor din Barlad este acuzat ca a batut cu salbaticie un elev de clasa a IV-a. El risca excluderea din corpul didactic si ani grei de inchisoare. Ion Botez (foto), profesor de matematica la Scoala 4 „Ion Pamfile“, a palmuit un elev
Un profesor din Barlad este acuzat ca a batut cu salbaticie un elev de clasa a IV-a. El risca excluderea din corpul didactic si ani grei de inchisoare. Ion Botez (foto), profesor de matematica la Scoala 4 „Ion Pamfile“, a palmuit un elev in varsta de 13 ani pana ce acesta a lesinat. Incidentul s-a petrecut joi seara, la o ora de matematica pe care Botez o sustinea la clasa unde este diriginte. Profesorul s-a suparat foarte tare pentru ca elevul nu era atent la ora si l-a palmuit pana ce acesta a lesinat. Imediat, colegii de clasa l-au dus acasa pe copil. Parintii s-au speriat si l-au dus de urgenta la Spitalul Municipal, dupa care s-au intors la scoala pentru a cere profesorului explicatii. Desi se stia vinovat, Botez i-a amenintat pe parintii copilului, daca vor avea „tupeul“ sa-l reclame undeva.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.