Dependenta. Printesa se consulta ore intregi la telefon cu clarvazatoarele inainte sa ia o decizie Ancheta asupra decesului printesei Diana scoate la iveala faptul ca aceasta avea o relatie extrem de stransa cu mai multe clarvazatoare. Dezvaluirea a
Dependenta. Printesa se consulta ore intregi la telefon cu clarvazatoarele inainte sa ia o decizie Ancheta asupra decesului printesei Diana scoate la iveala faptul ca aceasta avea o relatie extrem de stransa cu mai multe clarvazatoare. Dezvaluirea a fost facuta de catre Patrick Jephson, fostul secretar particular al Dianei. Conform acestuia, printesa consulta cu regularitate cinci clarvazatoare. Dintre ele, preferata Dianei era Simone Simmons, cu care printesa vorbea chiar si cate zece ore la telefon incontinuu. Dupa sfaturile ei, fosta sotie a lui Charles umbla prin palat cu picioarele acoperite de diferite potiuni magice. De mediumul si de previziunile ei se leaga teama Dianei ca va fi implicata intr-un accident de circulatie. Atunci cand dorea sa afle daca este gravida, printesa recurgea la atingerile maseuzei Myriah Daniels, in care avea mai multa incredere decat intr-un test de sarcina. Specialiste cu astrologia erau si Debbie Frank.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.