Atacantul este al doilea jucator din lotul de renegati ai Stelei care si-a gasit echipa. Ros-albastrii vor incasa 500.000 de euro de la nemti.

Steaua incepe sa recupereze banii platiti pe cele cinci achizitii din intersezon. Trimis la
Atacantul este al doilea jucator din lotul de renegati ai Stelei care si-a gasit echipa. Ros-albastrii vor incasa 500.000 de euro de la nemti.

Steaua incepe sa recupereze banii platiti pe cele cinci achizitii din intersezon. Trimis la echipa a doua pe considerente de lipsa de valoare, atacantul Victoras Iacob s-a inteles cu echipa din liga a doua germana, FC Kaiserslautern. Virful stelist a plecat vineri in Germania pentru a semna un contract pe doi ani si jumatate, Steaua urmind sa incaseze in schimbul sau 500.000 de euro. "Am asteptat plecarea asta. Sper sa fie de bun augur pentru mine. Va fi un pas inainte, deoarece mi-am dorit mereu sa joc in Germania. Eu consider ca valoarea mi-am aratat-o pe teren. Semifinala de Cupa UEFA, campionate, mai multe, nu are rost sa le enumar acum, spun totul despre valoarea noastra", a declarat, la plecare, Victoras Iacob.

Ros-albastrii s-ar putea desparti si de Florin Lovin, care s-a inteles in principiu cu gruparea spaniola Malaga, potrivit impresarului jucatorului, Dumitru Tudor. "Ne-am inteles, am pus totul la punct. Chiar am avut o discutie joi seara cu cei de la Malaga si mi-au spus sa Lovin e prioritatea lor numarul unu pentru transferuri. Totusi, Malaga si alte citeva echipe sint controlate de stat din cauza problemelor financiare si astfel trebuie sa primeasca raspuns din partea Comisiei guvernamentale pentru banii de transfer. Pina pe 31 ianuarie se va lamuri totul pentru ca atunci se incheie perioada de mercato", a spus impresarul despre tranzactia care se va cifra la un milion de euro.

Transferul lui Mansour de la Poli la Dinamo intra intr-o noua etapa. Jucatorul refuza sa vina la antrenamente sustinind ca a fost inselat in momentul in care a semnat contractul, in timp ce "ciinii" au anuntat ca nu si-l mai doresc. Singuri, timisorenii asteapta insa banii de la Bucuresti. "E treaba celor de la Dinamo ca fac cu Mansour. Cum sa nu ne dea bani? Exista intelegeri scrise. S-au semnat niste hirtii, exista un acord de transfer, deci totul e in regula din punctul de vedere al tuturor. Ce spune Mansour e treaba lui. Acum e tirziu sa mai faca ceva, iar Dinamo poate sa faca ce crede de cuviinta cu el, sa-l suspende sau orice altceva", a declarat presedintele banatenilor, Gheorghe Chivorchian. Noile achizitii ale Politehnicii Iasi, Adrian Ilie si Andrei Cristea, au debutat pentru moldoveni in amicalul cistigat vineri, cu 4-3, in fata lui Liberty Salonta. Imprumutat pina in vara de Timisoara, Cristea a marcat primul sau gol pentru ieseni.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.