Astazi si maine aveti abilitatea de a va concentra profund. Politica poate deveni o profesiune sau poate fi in conexiune cu afacerile dumneavoastra financiare. Pot aparea aspecte frustrante care limiteaza mult succesul si libertatea de miscare in afacerile curente. Activitatile initiate de dumneavoastra sunt oportune, bine gandite si sustinute convingator. Este nevoie de spirit practic si de planificare prealabila. Aveti insa defectul de a promite si de a nu va tine de promisiune, de a va angaja in lucruri pe care nu le puteti indeplini. Pot exista conflicte juridice pe teme financiare. Aveti meritul unor actiuni trecute pozitive al caror fruct il veti recolta sub forma bunastarii materiale si a rolului social important. Intelegeti ca cel mai bine ar fi sa va integrati social printr-o atitudine prudenta, intelectuala si critica. Incercati sa fiti mai putin sceptici, sa tratati cu cat mai multa consideratie situatiile mai delicate cu care va confruntati!

Berbec
Fie va lipseste increderea in sine, fie disciplina necesara luarii unor hotarari mai drastice. S-ar putea sa fiti pusi in fata unor situatii mai delicate, in fata unor per soane cu care trebuie sa dati dovada de mult tact si diplomatie. O frumoasa relatie de dragoste va aduce toata speranta de care aveti nevoie. Faceti o plimbare romantica in prezenta acesteia, va spuneti toate gandurile, tot ceea ce va intereseaza, nu este cazul sa mai aveti nicio retinere in prezenta ei! Abandonati eventualele suspiciuni pentru a nu strica farmecul acestui sfarsit de saptamana!

Taur
Sunteti cu adevarat impatimiti ai popularitatii astazi, va doriti sa fiti cat mai rasfatati, sa nu vi se faca niciun fel de repros, iar daca cineva indrazneste sa ia atitudine va revoltati mai mult decat in regim normal. Cu alte cuvinte, nimeni nu va sta in cale astazi si maine. Vor fi doua zile marcate de anumite dificultati in comunicare, va simtiti neintelesi si nesatisfacuti. In realitate, lucrurile merg spre bine si o sa va dati seama curand de acest lucru. Chestiunile importante trebuie sa le infruntati peste cateva zile. Alintati-va fara multe asteptari!

Gemeni
Aspectele nu favorizeaza speculatiile, deoarece pot interveni evenimente neprevazute care distrug planurile si care duc la pierderi. Pot aparea persoane care nu sunt de incredere, dar care trebuie identificate la timp. Aveti o mare aviditate de schimbare, chiar si numai de dragul de a face ceva care sa va scoata din tipare. Veti rezolva cu succes ultimele lucruri ale saptamanii. Intuitia este fericita in ceea ce priveste viata personala, aveti posibilitatea de a va elibera pentru zilele urmatoare, mutand astazi si maine anumite chestiuni. Nu amanati si nu anulati nimic! Telefonati unei persoane cu care nu v-ati mai auzit de mult timp: are ceva de spus!

Rac
O persoana buna la suflet va propune o afacere sau un proiect in care veti fi interesati in egala masura. Vi se pare ca exista o problema legata de imaginea dumneavoastra sociala. Evitati o persoana orgolioasa cu mare putere de decizie care va urmareste pas cu pas! Partea artistica din voi cere sa iasa la iveala si sa se faca cunoscuta, incercati sa fiti creativi la maxim, veti putea gasi solutii la toate problemele care nu va apartin in mod direct dar care va intereseaza mult. Aveti posibilitatea de a surpinde un amic facand ceva benefic care le va ramane celorlalti in memorie pentru mult timp.

Leu
Astazi si maine veti cheltui prea mult, va vor atrage tot felul de investitii mari, excentrice a caror finalitate nu este cea gandita initial. Incercati sa fiti mai cumpatati, sa nu va lansati in prea multe activitati in acelasi timp!